Kerkdiensten zonder gemeenteleden/bezoekers

Naar aanleiding van de adviezen van de overheid en de Protestantse Kerk zijn er bij de kerkdiensten helaas geen gemeenteleden aanwezig, in verband met het uitdrukkelijk advies om zoveel mogelijk contact te vermijden. De kerkdienst is dus, behalve voor predikant, kerkenraadsleden, koster en organist, gesloten voor alle overige bezoekers. Er is geen crèche en geen kindernevendienst. De avonddiensten zullen voorlopig vervallen.

De morgendiensten, ’s zondags om 10.00 uur, zijn uitsluitend te beluisteren via Kerkomroep (geluid) en ons YouTube kanaal (geluid én beeld). Kijk hieronder de diensten van de afgelopen weken terug:
morgendienst 22 maart 2020
morgendienst 29 maart 2020

Collecten
Met het vervallen van de diensten dreigen de collecten kind van de rekening te worden. U kunt uw giften overmaken op het rekeningnummer van de kerk NL53 RABO 0332 8547 95 onder vermelding van de datum van de zondag. De bedragen zullen dan over de collectedoelen verdeeld worden.

Alternatieven zijn eerder opgenomen diensten via Kerkomroep en/of televisiekerkdiensten van de Evangelische Omroep. Elke zondag wordt op NPO2 om 9.20 uur een kerkdienst uitgezonden.

Morgendienst 5 april 2020

Welkom bij de

Gereformeerde kerk te Kockengen

Via deze website kunt u onder andere

live meeluisteren met de kerkdienst

of het kerkdienstenarchief raadplegen.

Diensten: zondag 10.00 uur,
kerkgebouw: Dreef 1A, Kockengen.